Home | Contact        
Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor

Str. J.H.Pestalozzi, nr. 16
300115, Timisoara, Romania
Tel.: +40.256.592.588 (ECREB)
       +40.256.592.506 (Secretariat Decanat)
Fax: +40.256.592.500

Comitetul stiintific

Comitetul stiintific este responsabil cu asigurarea calitatii articolelor prezentate in cadrul conferintei si implicit cu selectia celor care vor prezenta lucrari in cadrul acesteia. Componenta acestui comitet, precum si modul in care a fost ales pentru editia din 2016 a conferintei sunt prezentate mai jos.

Pentru editia din 2016 a conferintei, urmatorii 14 economisti din mediul universitar, afiliati unor universitati de top din strainatate si din tara, au acceptat sa faca parte din acest comitet stiintific. In ordine alfabetica, cu afilierea lor curenta (in ianuarie 2016) acestia sunt:

Pentru a garanta o calitate cat mai ridicata a articolelor acceptate pentru prezentare, un comitet stiintific cu drepturi depline in ceea ce priveste selectia articolelor este o conditie sine qua non. Calitatea de membru in comitetul stiintific este conditionata de detinerea unui standard academic inalt, reflectat de articolele publicate, ce urmeaza sa fie publicate, sau respectiv care sunt in stadiul de revise & resubmit in jurnalele de top din domeniul economic. Prin top aici se intelege primele 5 plus urmatoarele inca aproximativ 15-20 jurnale academice din disciplina Economie, asa cum sunt ele ierarhizate de universitatile de top din Europa si SUA. Mai mult, acest comitet trebuie sa fie reprezentativ pentru cat mai multe domenii pentru a putea evalua in mod corespunzator articolele propuse inspre prezentare.

Home | Contact

Copyright © ermas2016.uvt.ro. All rights reserved. Copyright Notice.
Site realizat in colaborare cu FSEGA - UBB, Cluj-Napoca